Pika kuulumiset ja joulun viettoon!

Ollaan saatu nyt pitkästä aikaa olla kuukausi ihan kotona. Muutama kääntyminen sairaalassa on tehty, mutta osastolle ei ole tarvinnut onneksi jäädä kertaakaan! Konsta on ollut hieman nuhaisen oloinen viimeaikoina, mutta kotona olevilla laitteilla on saatu poika pysymään kunnossa.

Pepin kanssa käytiin tarkastuttamassa suun jänteet. Huuli- ja kielijänne olivat molemmat selkeästi kireitä. Huulijänne tosin oli venynyt jo melko hyvin. Lääkärin kanssa tovit keskusteltiin ja päädyttiin ainakin toistaiseksi jättää leikkaamatta. Lääkäri ei nähnyt tarpeeksi suurta avun mahdollisuutta ja imetyksen kanssa ei ongelmia ole, joten parempi jatkaa entisellään.

Mua on viimeaikoina yllätetty ja ilahdutettu monet kerrat niin monikkoäitien kuin muidenkin toimesta. En ole tuntenut tälläistä kiitollisuutta varmaan koskaan ennen. On niin upeaa huomata miten ihania ihmisiä todellakin on!

Nyt meidän perhe siirtyy viettämään joulua ja toiveissa on saada viettää se yhdessä! Joten ihanaa joulua ja onnea vuodelle 2019!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

28.3.2019

Hiljaiseloa

Tyhjä paikka