Mitä meille kuuluu? T.paskamutsi

On tuntunut viimeaikoina tosi vaikealta alkaa kirjoittaa. Kotona ollessa meininki on ollut melko hurjaa. Tuntuu ettei aikaa riitä mihinkään ylimääräiseen ja mulla on olleet hermot todella kireällä. Unohdettiin käydä jopa 5kk neuvolassa! Saatiin kuitenkin uusi aika varattua seuravaksi päiväksi. Hienosti vauvat on kasvaneet, Konsta jo 6,5kg&55cm ja Peppi 5,7kg&62cm.

Nyt sitten viime torstaina aloin kiinnittää huomiota Konstan pahanhajuiseen pissaan, jota tuli ihan tolkuttoman paljon. Sairaalaanhan sitä oli taas lähdettävä ja osastolle Konsta joutui jäämään. Virtsassa kasvaa bakteeri ja kaksi antibioottia menee nyt suonensisäisesti. Tulehdusarvot ovat onneksi laskeneet, mutta tämä viikko ainakin siellä oltava. Konstan vointi alkaa olla onneksi todella hyvä, eikä ole enää edes virtauksia/happiviiksiä tarvinnut. Sehän siis tarkoittaa sitä, että elämä kotonakin helpottaa jos laitteita ei juurikaan tarvita.

Peppi on rokotusten saannin jälkeen huutanut nyt viikon yötä-päivää. Mä en saa koskaan juurikaan nukuttua. Olin jo niin iloinen, kun tää jatkuva huuto oli loppunut lääkkeiden myötä. Nyt taas ei hiljennytä kuin tissillä ja sekin olisi oltava suussa kokoajan. Onneksi sentään viime yönä nukkui edes pieniä pätkiä jo ja tänään jopa kahdet 15min päiväunet.

Mun oma jaksaminen on ollut edellisen viikonlopun, sekä tän viikon todellakin vaakalaudalla. Oon ihan loppu tähän kaikkeen. Välillä iltaisin olen ottanut tunnin-pari omaa aikaa ja se saa pään kestämään jotenkin edes kasassa. Kokoajan tekisi mieli vain huutaa ja itkeä. Väsymys, huoli ja kokoajan väärässä paikassa-tunne kuluttaa ihan tolkuttomasti. 

Tarvitsisin varmaan viikon hotellissa täysillä palveluilla ja hoidoilla saadakseni itseni täysin kuntoon. Mutta koska se ei ole edes unissa mahdollista, niin täytyy yrittää jaksaa vaan. Kaikki asiat tuntuu kasaantuvan enkä juurikaan saa mitään aikaiseksi. Täytyisi soittaa fyssarille, kotipalveluun, KYS:iin ja esikoinenkin odottaa jo kolmatta kuukautta pääsevänsä synttärilahja ratsastukseen. Mulla ei riitä aika tai sitten en vaan yksinkertaisesti jaksa jos joskus aikaa on. Olo on ollut kuin paskamutsilla, joka ei tee muuta kuin huutaa. Ehkä tää paskamutsi pian väistyy ja normaali perusväsynyt-mutsi tekee paluun.

Kommentit

  1. Vuoden paskin äiti - tittelit on otettu haltuun täälläkin. Toissa päivänä ostin esikoiselle chilipähkinöitä ja uudet kuulokkeet, ja olin ohikiitävän hetken maailman paras äiti kunnes zombieäiti taas palasi :) Nyt vaan kaikki apu kotiin, mitä saatavilla on. Ja jos ei viikko hotellissa oo mahdollinen, niin olisiko viikonloppu? Tai edes yksi yö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuttua! 😂 Heti kun tissiposki Peppi huolii muuta, kuin tissiä ravinnokseen niin lähden hotelliin yöksi! Se on varma! 🙈💕

      Poista
  2. Oon lukenut sun blogia kyyneleet silmissä ja jo facen kesäkuiset-ryhmässä seurasin sun raskautta. Mun sydän suree niin kovin teidän kohtaloa, enkä kykene ymmärtämään miten ihmeessä jaksat päivästä toiseen. Voimia ja halauksia lähetän sulle kahmalokaupalla, ja suukkosia sun pienokaisille. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos❤️ Usein tuntuu ettei jaksaisi, mutta sitten jostakin repii vain voimia jaksaa eteenpäin! 💕

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

28.3.2019

Hiljaiseloa

Tyhjä paikka