Meidän päivä

Millainen on meidän melko peruspäivä? No se alkaa noin 6 aikaan aamulla, kun mies lähtee töihin. Yleensä imetän Peppiä meidän sängyssä ja siitä nousen laittamaan Konstan maitoja. Käynnistän pumpun ja laitan pullon letkuun. Täytän letkuston, tarkastan Konstan nenämahaletkun olevan kunnossa ja laitan maidon valumaan. Pulloa on muistettava vahtia ja vaihtaa ajoissa uusi tilalle, jottei letkustoon mene ilmaa. Lopuksi pumpun sammutus ja neniksen huuhtelu.


Konstan syötyä roudaan kaikki laitteet ja lapset alakertaan. Happirikastin, saturaatiomittari ja ruokintapumppu. Virittelen kaikki paikoilleen ja aamupesujen jälkeen Konsta takaisin laitteisiin. Sitten yleensä pistän esikoiselle aamupalaa ja autan aamutoimissa. Sitten taas imetän Peppiä ja pumppaan omaa maitoa samalla.



Lapsille ulkovaatteet ja kaikki istuimiin autoon ja esikoinen noin kello 9 hoitoon. Kotiin tultua vauvat autosta ja Konsta takaisin laitteisiin. Yleensä imetän tässäkin vaiheessa taas meidän itkuprinsessaa. Noin 9.30-10 on taas aika pistää Konstalle maitoa valumaan. Tunti-pari menee yleensä tässä vaiheessa päivää Peppiä sylitellessä ja yrittäessä saada nukkumaan, eikä se silti nuku. Välillä juoksen pistämään pyykkiä yms. jos vain Pepiltä kerkeän.



Noin 12-13 aikaan mä yleensä kerkeän syömään aamupalan tai jotain sen tapaista. Ja imetän, imetän ja imetän. 13-14 välillä taas Konstalle maitoa. Näitä aikoja yleensä hengaillaan lattialla joku tovi leikkimässä.



16.00 aikaan mies tulee kotiin esikoisen kanssa. 19 asti tapahtuu mitä sattuu. Jokainen yrittää syödä mitä käteen ensimmäisenä osuu ja tehdään kotitöitä ja pompotellaan vauvoja sylistä toiseen. Ja 18 Konstalle taas maitoa. Mies hoitaa esikoisen iltapuuhat ja vie nukkumaan n.19.30.



Noin 20 aikaan alkaa "parisuhdeaika". Suomeksi me yritetään syödä iltapalaa ja katsoa sohvalla salkkarit, joskus vielä vähän netflixiä. Riippuu niin paljon siitä miten vauvat jaksaa nukkua tai huutaa. Suihkussakin yleensä tässä jossain välissä vuorotellen käydään. Suunnilleen 22-23 välillä pistän Konstan iltamaidon valumaan ja aletaan viemään laitteita yläkertaan, sekä tehdään omat ja vauvojen iltatoimet.


Puolenyön maissa saadaan vauvat yläkertaan ja mä taas vähän imetän. Vauvat omaan sänkyyn, Konsta laitteisiin ja silmät kiinni. Tää on se hetki, kun toivon herääväni vasta 6 aikaan seuraavana aamuna. Harvemmin niin käy ja imetän yöllä "muutaman" kerran/ Peppi siirtyy nukkumaan kainaloon tissi suussa.



Ja aamulla sama oravanpyörä alkaa taas pyöriä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

28.3.2019

Hiljaiseloa

Tyhjä paikka