Meidän Peppi


Pepillä on balansoitumaton translokaatio. Tulevaisuutta Pepin kohdalle ei voida ennustaa. Mahdollisuuksia on mm.kehitysviivästymä, adhd, autismi tai kehitysvammaisuus. Vain aika näyttää mitä tulee.

Pepillä on ollut sikiöajoista asti sydämen lisälyöntejä. Sydämessä on myös rakennepoikkeavuus, ylimääräinen yläonttolaskimo jota seurataan, mutta ilman muita ongelmia se on harmiton. Pepillä oli pitkään ductus avoin(valtimotiehyt avoin) ja sen vuoksi sydän oli rasittunut. Sydänseurannat jatkuvat edelleen, mutta onneksi sydän vaikutti viime ultrauksen perusteella olevan kunnossa.

Pepillä on myös todettu refluksi ja siihen on päivittäinen lääkitys. Pepin pulauttelu muuttui tovi sitten verenoksentamiseksi, jonka vuoksi tehtiin ruokatorven tähystys. Lääkärien mielestä Pepillä on refluksin lisäksi myös koliikki, mutta tiedä siitä sitten.

Peppi on ollut aina hyvin vaativa ja itkuinen. Nyt refluksi-lääkityksen myötä on hieman saatu Pepistä esiin hyväntuulisuutta. Peppi tykkää leikkiä kovasti leikkimatolla/lelukaarella, jokeltelee ja hymyilee paljon, sekä haluaa jatkuvasti olla sylissä. Peppi nauttii musiikista ja juttelusta. Lattialla kääntyilee kyljeltä toiselle ja tarttuu leluihin. Nyrkit menevät suuhun ja osaa hakea keskilinjan hienosti. Peppi siis on toistaiseksi kehittynyt todella hienosti ja ikätasonsa mukaan. Peppi pystyy onneksi syömään itse ja on imetyksellä, sekä maistelee soseita mielellään.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

28.3.2019

Hiljaiseloa

Tyhjä paikka